Badrum Heby

Vill du renovera ditt badrum Heby?

Hos oss på Plattsättaren får du alltid trygg och kvalitetssäkrad kompetens inom badrum Heby. Vår vision är att ge dig ett badrum som skapar plats för avkoppling och vardagslyx – oavsett förutsättningarna. Vi renoverar ungefär 280 badrum per år, något som har gett oss ett öga för detaljer och erfarenhet utöver det vanliga. Kontakta oss redan idag så ger vi förslag på vilken lösning som passar just ditt badrum bäst.

Behöriga plattsättare som skapar tidlösa badrum Heby
Genom åren har Plattsättaren vuxit till en omtyckt och modern renoveringsfirma där du som kund får engagemang, kvalitet och kunskap. Vi älskar badrum Heby och för att vi ska kunna garantera kvaliteten har våra hantverkare självklart våtrumsbehörighet och BKR-certifiering. Från grundligt utförda tätskikt och val av kakel, till råd om dusch och elinstallation – vi är med dig från början till slut och lyssnar på dig för att du ska få dina badrumsdrömmar uppfyllda.

Nya badrum Heby där alla detaljer blir rätt från början

Modernt, klassiskt eller romantiskt? Våra proffsiga plattsättare är måna om att lyssna på dina önskemål för att du ska bli nöjd med ditt nya badrum Heby. Efter att du har kontaktat oss kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök till dig för planering och måttagning i ditt badrum. Därefter får du en offert att fundera över i lugn och ro. Under renoveringens gång är våra plattläggare Heby måna om att ha en öppen dialog där vi håller dig uppdaterad om vad som händer i varje moment.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Heby. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.
Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan