Badrumsrenovering Bålsta

Med Plattsättaren är din badrumsrenovering Bålsta i trygga händer

Med över 1000 badrumsrenoveringar i bagaget är vi din personliga expert på badrumsrenovering Bålsta. Vill du ha ett modernt och stilrent badrum eller sätta natursten på gästtoaletten? Inga projekt är för utmanande eller för litet. Vi ordnar VVS-montör, elektriker och andra entreprenörer vid behov. Du får en enda kontaktperson och kan luta dig tillbaka medan vi gör jobbet. Efter renoveringen får du förstås garanti- och kvalitetsdokument.

Badrumsrenovering Bålsta som ger bestående vardagslyx
Vi är stolta över våra fina referenser som finns runt om i Uppsala, Västerås, Heby och Enköping. Plattsättaren har sex heltidsanställda, varav tre kakelsättare som har sammanlagt 60 års erfarenhet av kakel och klinkers. Med våra skickliga underleverantörer får du allt du behöver för en smidig badrumsrenovering Bålsta. Inget krångel, endast genuin kompetens, ordning och reda samt lyhörda hantverkare med fingertoppskänsla

Tveka inte att kontakta oss så ger vi tips och råd hur du förverkligar dina badrumsdrömmar på bästa sätt!

Badrumsrenovering Bålsta där rätt detalj hamnar på rätt plats

Badrumsrenovering Bålsta är ett hantverk som kräver planering och kunskap om branschregler. Det är oerhört viktigt att ha koll på faktorer som golvets lutning, rördragningar i ytskiktet och placering av golvbrunnen. Vänder du dig till oss så sköter vi det praktiska och du kan fokusera på det som är roligt, som att välja inredning. Så småningom växer ett nytt och vackert badrum fram, och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd!

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Enköping. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.

Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan