Badrumsrenovering Enköping?

Rätt val för din badrumsrenovering Enköping!
Välkommen till Plattsättaren! Vi är din specialist på badrumsrenovering Enköping – från idé till design och slutbesiktning. Drömmer du om ett mindre och romantiskt badrum, eller ett stort och lyxigt spa? Oavsett vad du vill göra så får du lyhörda plattsättare som är BKR-certifierade för arbete i våtrum. Självklart ingår också fullständiga garantier på renoveringsarbetet.

Trygg och professionell badrumsrenovering Enköping
Låt oss förvandla ditt badrum till hemmets mest spännande rum! Badrumsrenovering Enköping kräver planering och rätt kompetens. Det är viktigt att arbete i våtrum utförs enligt branschregler så att du slipper överraskningar i form av exempelvis läckor. Därför kan du känna dig trygg med att VVS, kakel och elinstallationer blir rätt från början.

Tveka inte att höra av dig till oss för inspiration och råd om hur du får ett fantastiskt badrum

Hur går din badrumsrenovering Enköping till?

Funderar du på badrumsrenovering Enköping och är nyfiken på hur renoveringen går till? Det första steget är ett hembesök där vi lyssnar på dina tankar och idéer, planerar och tar mått. Därefter får du en offert att fundera över i lugn och ro. När du har bestämt dig så kommer vi överens om en tidsram och arbetet påbörjas. Rivning genomförs och vi forslar bort material och gamla ytskikt som ska återvinnas.

När nytt kakel, dusch, WC-stol, handfat m.m. har anlänt påbörjar vi monteringsarbetet. Hur lång tid det tar beror på badrummets storlek och vilken typ av material du önskar ha. Sista steget är besiktning då vi följer upp arbetet tillsammans för att se till att allt är genomfört enligt plan. Nu kan du njuta av ett badrum Enköping som blir hemmets nya oas.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Enköping. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.

Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan