Badrumsrenovering Uppsala?

Förverkliga dina badrumsdrömmar med oss på Plattsättaren!
Vi är experter på badrumsrenovering Uppsala och har lång yrkeserfarenhet av våtrumsutrymmen, kakel och badrumsrenovering. Plattsättaren utför runt 280 badrumsrenoveringar per år och är certifierade av Byggkeramikrådet – ett tryggt kvalitetsbevis på att du får en badrumsrenovering som blir rätt från början.

Vi vill skapa tidlösa och personliga badrum som håller länge
Vill du renovera gästtoaletten eller förvandla ditt badrum till ett lyxigt spa? Satsa på romantisk eller modern stil? Berätta om dina tankar för oss så kommer vi med förslag på vilken lösning som passar just ditt badrum bäst

Att renovera badrummet är ett stort projekt, därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att inga oväntade kostnader uppstår. Du får ett kunnigt team som dyker upp på avtalad tid, arbetar organiserat, har stenkoll på branschregler och materialval – och som sätter dina önskemål i fokus.

En badrumsrenovering Uppsala som gör dig 100 % nöjd

Med oss får du ett kunnande som är lika vattentätt som våra badrum. Alla förtjänar ett badrum av högsta kvalitet där slutresultatet är vackert och tåligt, och där det underliggande skiktet är proffsigt och säkert utfört. Idag är vi sex heltidsanställda, där tre är utbildade plattsättare. Tillsammans med en handfull underleverantörer får du en resursstark renoveringsfirma med många och fina referenser. Våra kunder finns runt om i Uppsala, Storvreta, Sunnersta, Enköping, Heby och Bålsta.

Plattsättaren har ett nära samarbete med de största kakel- och klinkerbutikerna i Uppsala. Vill du ha inspiration eller rådgivning om material? Då kan vi varmt rekommendera dig att besöka KakelDesign, Centro och Comfortbutiken.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrad badrumsrenovering i Uppsala. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan