Golvavjämning Enköping?

Plattsättaren är din expert på golvavjämning Enköping

Är du intresserad av golvavjämning Enköping? Då har du kommit rätt. Golvavjämning innebär att en yta förbereds för golvläggning genom flytspackling. I flera år har vi på Plattsättaren erbjudit smidiga kvalitetslösningar inom avjämning till företag, privatkunder och fastighetsägare. Vill du flytspackla i samband med en badrumsrenovering eller jämna av ett industrigolv? Med oss blir arbetet rätt från början

Golvavjämning Enköping som utförs av certifierad personal
Plattsättaren är ett seriöst byggföretag som lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg med din golvavjämning Enköping. Därför är vi certifierade av BKR (Byggkeramikrådet) och lämnar garantier efter utfört arbete. Egen spackelpump och kontakter med stora pumpbilar gör att vi kan ta oss an allt från ett litet badrum till hundratals kvadratmeter.

Golvavjämning Enköping som präglas av hög kvalitet – i varje led

Oavsett om du vill genomföra golvavjämning Enköping för nyproduktion eller jämna av ditt golv för att lägga klinkers så finns vi alltid till hands. Du får en entreprenadverksamhet där ledorden är kunskap, engagemang och kvalitet. Och där vi inte ger oss förrän du är nöjd. För när ett golv ska läggas är det oerhört avgörande att underlaget är i 100 % perfekt skick.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Enköping. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.
Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan