Golvavjämning Uppsala?

Golvavjämning Uppsala – vi ger dig ett jämnt och fint golv!

Plattsättaren är din specialist på golvavjämning Uppsala. Med flera års erfarenhet är vi ett naturligt val för dig som söker professionell golvavjämning och flytspackling för renovering eller nyproduktion. Ska du renovera badrummet eller bygga ett garage? Vi ser till att du får ett slitstarkt golv i perfekt skick. På köpet får du förstås trygga garantier.

Låt oss ta hand om din golvavjämning Uppsala
När ett golv ska läggas är det otroligt avgörande att underlaget är prickfritt och utan lutningar. En golvavjämning Uppsala är en osynlig process, men som har stor betydelse för slutresultatet. Vi hjälper dig att gjuta in värmeslingor i badrummet, förstärka industrigolv eller flytspackla när du vill ha klinkers i tvättstugan. Vill du renovera ett golv på 300 kvm? Inga problem, vi har egen spackelpump och tillgång till stora pumpbilar. På så vis kan vi åta oss uppdrag av alla möjliga storlekar.

Din trygga expert på golvavjämning Uppsala

Vi på Plattsättaren är certifierade av BKR (Byggkeramikrådet). Det gör att du som kund kan vara 100% säker på att din golvavjämning Uppsala har blivit rätt genomförd. Våra medarbetare går kontinuerligt på utbildningar för att hålla sig uppdaterade kring nya material, metoder och lagar – så att vi kan fortsätta leverera samma höga kvalitet och göra våra kunder nöjda!

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Uppsala. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.
Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan