Kakelsättare Enköping

Söker du en kakelsättare Enköping? Välkommen till Plattsättaren!
Vill du renovera ditt badrum med vacker natursten? Eller bygga nytt kök med marmor? Förverkliga dina renoveringsdrömmar med våra kakelsättare Enköping! Plattsättarens tre kakelsättare har sammanlagt 60 års erfarenhet av kakel och klinkers, därför kan du räkna med gedigen kunskap och erfarenhet. Och inte minst ett perfekt slutresultat.

Skickliga kakelsättare Enköping med BKR-behörighet
Vi strävar efter att vara Upplands bästa kakelsättare Enköping. Känslan som uppstår när kunden kliver in i sitt nya badrum eller kök med ett leende är oslagbar. Från idé och planering till rivning och genomförande får du raka rör och plattsättare Enköping med känsla för detaljer. Vi är förstås certifierade enligt BKR (Byggkeramikrådet) och lämnar alltid garantier efter varje arbete. Så att du blir nöjd och känner dig 100 % trygg.

Kakelsättare Enköping där du och dina önskemål är i fokus

Träliknande klinker, vacker skiffer eller mönstrat granit? Kakel är ett fantastiskt material och det finns mycket på marknaden att välja mellan. Vi är din personliga guide i kakeldjungeln. Med ledord som kvalitet, engagemang och kunskap får du en kompetent kakelsättare Enköping som lägger stor vikt vid att lyssna på dig som kund. Vi renoverar med varsam hand och hittar alltid en lösning på dina önskemål.

Tveka inte att kontakta oss och berätta vad du vill göra, så ger vi förslag och inspiration som tar ditt hem till nästa nivå.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Enköping. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.

Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan