Kakelsättare Uppsala

Söker du en kakelsättare Uppsala?
Vi på Plattsättaren är din personliga guide i kakeldjungeln. Våra certifierade plattsättare hjälper dig att renovera badrum, kök, tvättstuga, hall och golv – inomhus som utomhus. Du får erfarna kakelsättare Uppsala där vi bjuder på spetskompetens inom såväl natursten och mosaik, som klinkers och marmor. Hör av dig till oss så berättar vi om hur vi går tillväga för att ge dig en smidig och proffsig plattsättning Uppsala.

Våra kakelsättare Uppsala ger dig ett vackert och personligt resultat
Våra ledord är kvalitet, engagemang och trygghet. Plattsättning är en konst och våra duktiga, kakelsättare Uppsala hjälper dig gärna att förverkliga dina kakeldrömmar. Oavsett om du vill sätta kakel i en industrilokal eller på gästtoaletten så är vi noga med att utföra ett fackmannamässigt arbete där kvaliteten märks in i minsta detalj. Självklart lämnar vi garanti på kakelsättningen, och du kan alltid vända dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Kunniga kakelsättare Uppsala som sätter dina önskemål i fokus

Kakel är ett vackert naturmaterial som är lättstädat och otroligt slitstarkt. Att välja byggkeramik är därför en investering som höjer värdet på din bostad. Vi på Plattsättaren utför många uppdrag av varierande storlek och karaktär varje år, med riktigt lyckade slutresultat och nöjda kunder. Ett bevis på att vår kompetens håller en mycket hög nivå.

Vår kundkrets finns i Uppsala, Enköping, Bålsta och Heby med omnejd. Är du intresserad av att se tidigare referensjobb? Kika på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer.

Plattsättaren – kvalitet och kunskap är vårt signum

Plattsättaren är ett tryggt val för dig som söker kvalitetssäkrade renoveringstjänster i Uppsala. Vi erbjuder genuin kompetens inom plattsättning, kakel och klinkers, golvavjämning och renovering av badrummet. Nyproduktion, kök, badrum eller golv – oavsett vad du vill göra så ger vi alltid lite extra för att din renovering ska genomföras med stor entusiasm och respekt.

Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan